Jak upéct kuřecí prsa v kořeněné jogurtové omáčce
Kuřecí prsa jsou v kuchyni oblíbenou výchozí surovinou k mnoha pokrmům. Je to nejhodnotnější část kuřete, přesto ne každému vyhovuje jejich fádní chuť. Právě proto se často připravují s různými kořeněnými marinádami nebo ve směsi s jinými chuťově výraznými ingrediencemi. Následující recept má původ v indické kuchyni, avšak je upraven na české poměry. Je vynechána nať koriandru, typická pro indická jídla, bohužel ne každý ji snese.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak usmažit kuřecí kousky s pomerančovým přelivem
Jak usmažit kuřecí kousky s pomerančovým přelivem | recept z kuřecího masa. Na kostky nakrájená a usmažená kuřecí prsa s pomerančovým přelivem a posyp…
Jak udělat drůbeží maso po italsku | recept
Jak udělat drůbeží maso po italsku | recept. Drůbeží maso s krémovou náplní z gorgonzoly, to je lahůdka s italským přízvukem. Připravte si kuřecí prsa…
Jak zapůsobit neotřelým pokrmem z kuřecích nudliček, piva a balzamika
Neotřelé, avšak působivé spojení piva a balzamika zapůsobí nejen na jemné kuřecí nudličky, ale i vaše chuťově buňky. Během dušení totiž pivo a balzami…
Jak udělat lehký oběd během 20 minut | kuřecí prsa s broskvovým salátem
Dnešní tip na rychlý a lehký oběd se hodí do letního jídelníčku. V létě se nikomu nechce zdlouhavě vyvařovat a ani není chuť na klasickou českou kuchy…
Jak upéct marinované kuřecí paličky se slaninou| recept
Jak upéct marinované kuřecí paličky se slaninou| recept. Kuřecí maso je sázka na jistotu. Jídla z něj připravené chutnají téměř všem, možností úprav j…