Jak upéct čokoládové muffiny z pařížské šlehačky | recept
Rychlé promísení několika základních surovin a jejich následné obohacení pařížskou šlehačkou, ještě k tomu podpořenou tmavým kakaem, dá za vznik temnému, šlehačkově vláčnému těstu, které po ozdobení hořkou čokoládou a rychlém upečení ohromí coby skvostný, plně čokoládový muffin povznesený dotekem pařížské šlehačky.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct koláč z krémového sýru zdobený banánky v čokoládě | recept
Luxusně voňavý a banány prostoupený koláč, kde banány dominují jak ve vláčném krémovém těstě z másla a krémového sýru, tak na povrchu koláče, ovš…
Jak na bleskovou přesnídávkovou bábovku s kakaem | recept
Jak na bleskovou přesnídávkovou bábovku s kakaem | recept. Jeden z nejoblíbenějších moučníků v mnoha domácnostech tentokrát upečený ze špald…
Jak během chvilky upéct vláčný smetanový koláč s ořechy a rozinkami | recept
Jak během chvilky upéct vláčný smetanový koláč s ořechy a rozinkami | recept. Rychlý, v jedné míse promíchaný, navíc lahodnou smetanou zvláčněný…
Jak snadno upéct lité řezy s tvarohovou nádivkou a švestkovými povidly | recept
Jak snadno upéct lité řezy s tvarohovou nádivkou a švestkovými povidly | recept. Jednoduchý litý koláč nakrájený na řezy, kde každý kousek obsahuje ro…
Jak upéct vláčný kakaový chlebíček s tvarohovo-banánovou nádivkou | recept
Jak upéct vláčný kakaový chlebíček s tvarohovo-banánovou nádivkou | recept. Nejen barevným kontrastem, ale i příjemnou vláčností a fantastickou chutí…