Jak upéct broskvové řezy s tvarohem a pudinkem | recept
Broskvové řezy s tvarohem a pudinkem. Recept na broskvové řezy začíná přípravou těsta. Nejprve ručním šlehačem vyšleháme vaječné žloutky s moučkovým a vanilinovým cukrem. Jakmile bude těsto na broskvové řezy hotové, vylijeme jej na moukou vysypaný plech. Těsto na řezy pečeme v předehřáté troubě na 200°C (elektrická trouba) nebo 180°C (horkovzdušná trouba) po dobu 15 minut. Během pečení tvaroh smícháme s moučkovým a vanilkovým cukrem, citrónovou kůrou a šťávou a rozmačkanými broskvemi. Do náplně broskvových řezů přidáme do tuha vyšlehanou smetanu. Celý postup přípravy broskvových řezů s tvarohem a pudinkem zhlédněte v receptu Dr. Oetkera.