Jak udělat výborný hovězí Stroganoff | recept
Hovězí Stroganoff nebo hovězí Stroganov je původem ruský pokrm pocházející z 19. století, první známý recept na hovězí Stroganoff pochází z roku 1861 – Govjadina po-strogonovski, s gorchitseju, čili v anglické variaci „Beef à la Stroganov, with mustard“, tedy hovězí Stroganov s hořčicí. Uděljte si pravý Stroganoff podle tohoto videoreceptu krok za krokem.
Co je potřeba
Ingredience pro 4 osoby: 600 g hovězího filé, 200 g žampionů, 200 g zakysané smetany, 0,5 dl červeného vína, 4 kyselé sterilované okurky, 3 lžíce olivového oleje, 2 šalotky, 2 stroužky česneku, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžička hořčice, 1 lžička worcesteru, sůl, mletý bílý pepř, vývar dle potřeby
Diskuze k videu