Jste zde

Jak udělat vepřová líčka dušená na červeném víně s tuřínem a mátou | recept

27.07.2014 - 00:03

Tento recept na vepřová líčka pochází z Liptovského dvora na Slovensku. Je to tradiční recept starých mam, liptovská specialita, ale trochu modernizovaná. Originální název pokrmu: Bravčové líčka vydusené na červenom víne s kvakou s kružmentom. Vepřová líčka na červeném víně v podání šéfkuchaře Mira Gemzického si udělejte podle videoreceptu.

Mírný, 1 - 1000 Kč, 30 minut a více

Liptovská špecialita - Bravčové líčka vydusené na červenom víne s kvakou s kružmentom

Autor: chorche
Hodnocení: 
Vaše hodnocení: Žádné
5
Average: 5 (1 vote)

Nejnovější příspěvky v diskuzi

Zatím žádné komentáře.

Nahoru