slovenská kuchyně
Nejnovější články v kategorii
Naučte se péct vynikající bratislavské rohlíčky s makovou a ořechovou náplní. Čím začít? V troše vlažného mléka rozmíchejte cukr a droždí na kvásek. S…
Co to je špaldová mouka? Ještě před sto lety byla špaldová mouka na našem území nejrozšířenějším druhem mouky (z původní pšenice), její postavení ale…
Tento recept na vepřová líčka pochází z Liptovského dvora na Slovensku. Je to tradiční recept starých mam, liptovská specialita, ale trochu modernizov…
Recept na pravý záhorácký závitek. Záhorácký závitek je slovenské jídlo, které zůstalo na českých talířích od dob společného státu. Záhorácký závitek…
Tento recept na brynzová srdíčka se sezamem vám nedá spát. Tato jednohubková záležitost z vynikající slovenské brynzy je prostě úžasná, ideální pro do…
Halušky se zelím - recept na halušky se zelím. Dnes si uvaříme tradiční slovenské jídlo - halušky se zelím - podle videoreceptu, který nás provede pří…
Brynzové halušky se slaninou recept – halušky s brynzou recept. Což takhle dát si halušky s brynzou a slaninou? Tento tradiční pokrm je jednoduchý na…
Jak udělat slovenskou vánoční zelňačku | recept na polévku. Ochutnejte recept našich sousedů ze Slovenska, ochutnejte jejich vynikající zelňačku, kter…