Jak udělat španělské ptáčky | recept
21. Září 2011
Španělský ptáček recept. Pro přípravu španělského ptáčka budeme potřebovat hovězí maso, vejce natvrdo, slaninu, mrkev, sterilizované okurky, cibuli, bobkový list, nové koření, majoránku, mleté černé koření, hořčici a sůl. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept. Dopřejme si zvěřinové hody i doma. Tentokrát si připravíme chutné kančí maso, zvolíme kančí hřbet na ho…
Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept
Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept. Připravíme si králičí stehna na červeném zelí. Králičí maso je hlavně ve Francii velice vyhled…
Jak připravit bažanta po myslivecku | recept
Jak připravit bažanta po myslivecku | recept. Maso z bažanta je suché, a proto jej při úpravě obvykle obložíme slaninou. Stejně tak to uděláme v…
Jak připravit Wellington z vepřové panenky | recept
Wellington z vepřové panenky | recept. Na „správný Wellington“ se používá pravá hovězí svíčková. Je to jídlo poměrně drahé, a proto se větši…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Diskuze k videu