Jak udělat přírodní jehněčí kotlety | recept
Jak udělat přírodní jehněčí kotlety | recept. Starší jehněčí maso musíme před pečením dusit pod pokličkou. Při přípravě přírodních jehněčích kotlet postupujeme podle níže uvedeného receptu. Dobrou chuť!
Co je potřeba
8 jehněčích žebírek
sůl
drcený pepř
hladká mouka
1 – 2 lžíce oleje
1 lžíce másla
čerstvé bylinky - saturejka, kopr
Žebírka odblaníme a zbavíme přebytečného tuku.
Na okrajích je zlehka nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
Pak je na oleji po obou stranách opečeme.
Šťávu zjemníme máslem a krátce prohřejeme.
Podáváme s pečivem, ozdobené bylinkami.
Tipy
Směs nakrájených bylinek můžeme přidat spolu s máslem do šťávy a krátce osmahnout.
Diskuze k článku