Jak udělat přírodní jehněčí kotlety | recept
Složitost:
Mírný
Cena:
1 - 1000 Kč
Potřebný čas:
30 minut a více
Jak udělat přírodní jehněčí kotlety | recept. Starší jehněčí maso musíme před pečením dusit pod pokličkou. Při přípravě přírodních jehněčích kotlet postupujeme podle níže uvedeného receptu. Dobrou chuť!
Co je potřeba
8 jehněčích žebírek
sůl
drcený pepř
hladká mouka
1 – 2 lžíce oleje
1 lžíce másla
čerstvé bylinky - saturejka, kopr
Krok 1
Žebírka odblaníme a zbavíme přebytečného tuku.
Krok 2
Na okrajích je zlehka nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
Krok 3
Pak je na oleji po obou stranách opečeme.
Krok 4
Šťávu zjemníme máslem a krátce prohřejeme.
Krok 5
Podáváme s pečivem, ozdobené bylinkami.
Směs nakrájených bylinek můžeme přidat spolu s máslem do šťávy a krátce osmahnout.