Jak udělat králíka po jesenicku | recept
Bezkonkurenční recept na králíka! Mimořádně podařená variace na úpravu králíka v podání šéfkuchařů televize Polar Mirka Horáka a Tomáše Smočka určitě zaujme i vás. Jako přílohu ke králíkovi po jesenicku budeme podávat kopřivové a špenátové noky. Mňam! Opravdu bezkonkurenční králík podle krajského receptu pocházejícího z Moravskoslezského kraje!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept
Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept. Připravíme si králičí stehna na červeném zelí. Králičí maso je hlavně ve Francii velice vyhled…
Jak připravit pečeného králíka k svátečnímu obědu | recepty
Jak připravit pečeného králíka k svátečnímu obědu | recepty. Recept na sváteční oběd z králíka. „Zase králíka,“ ošklíbal se Škopkovic kluk ve filmové…
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…