Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat italskou marinádu | recept

Jak udělat italskou marinádu | recept

Jak udělat italskou marinádu | recept. Výborná marináda ke kuřecímu masu, to je tzv. italská marináda, ve které dominuje bazalka a bílý pepř. Vhodná pro letní grilování kuřecího masa, skvěle ochutí a polaská chuťové buňky strávníků.

Co je potřeba

  • 1 lžička sušené nebo čerstvé bazalky
  • 2 lžíce oleje
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 1/4 lžičky mletého bílého pepře
  • sůl
1

Pokud máte na výběr, vyberte raději čerstvou bazalku a bílý pepř rozhodně nenahrazujte něčím jiným.

2

Všechny suroviny smícháme a dáme odležet do lednice.

Autor: KJersey
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.