Jak udělat italskou marinádu | recept
Složitost:
Lehké
Cena:
1 - 1000 Kč
Potřebný čas:
5 až 10 minut
Jak udělat italskou marinádu | recept. Výborná marináda ke kuřecímu masu, to je tzv. italská marináda, ve které dominuje bazalka a bílý pepř. Vhodná pro letní grilování kuřecího masa, skvěle ochutí a polaská chuťové buňky strávníků.
Co je potřeba
- 1 lžička sušené nebo čerstvé bazalky
- 2 lžíce oleje
- 3 lžíce citronové šťávy
- 1/4 lžičky mletého bílého pepře
- sůl
Krok 1
Pokud máte na výběr, vyberte raději čerstvou bazalku a bílý pepř rozhodně nenahrazujte něčím jiným.
Krok 2
Všechny suroviny smícháme a dáme odležet do lednice.