jaktak.cz

Jak udělat italskou marinádu | recept

Složitost: Lehké
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 5 až 10 minut

Jak udělat italskou marinádu | recept. Výborná marináda ke kuřecímu masu, to je tzv. italská marináda, ve které dominuje bazalka a bílý pepř. Vhodná pro letní grilování kuřecího masa, skvěle ochutí a polaská chuťové buňky strávníků.

Co je potřeba

  • 1 lžička sušené nebo čerstvé bazalky
  • 2 lžíce oleje
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 1/4 lžičky mletého bílého pepře
  • sůl

Krok 1

Pokud máte na výběr, vyberte raději čerstvou bazalku a bílý pepř rozhodně nenahrazujte něčím jiným.

Krok 2

Všechny suroviny smícháme a dáme odležet do lednice.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-udelat-italskou-marinadu-recept.html