Jak udělat domácí zabíjačkový prejt | recept
Diskuze k článku
Přidat komentář
pěkně srozumitelně a vtipně popsané :-)
Děkuji za hezky popsaný recept, dlouho chci
prejt vyzkoušet a díky Vašemu srozumitelnému
receptu se už do něj nebojím pustit.
Jak "ne hlavu"? Hlava je přímo ideální!
Prodává se preseknnutá a očištěná. Do 4-5 litroveho hrnce se
hravě vejde. Masíčko je super.. ojist jako ovar
a zbytek do prejtu..
Další zajímavé články
Jak udělat domácí prejt | recept
Jak udělat domácí prejt | recept. Chystáte se na prasátko a rádi byste si připravili něco podomácku? Právě pro Vás je tento recept na zabijačkovou poc…
Jak upéct vepřový bůček klasicky | recept
Pečený bůček recept – návod na klasický pečený – rozpečený bůček. Dobře upečený vepřový bok je pochoutkou spíše „pánskou“, ale v námi nabízené úpravě…
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept. Dnešní recept na vepřové koleno nás zavede do rakouské kuchyně. V Rakousku a sousedním Německu, jsou peč…
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Jak uvařit zabijačkový guláš | recept
Jak uvařit zabijačkový guláš | recept. Zažili jste někdy pravou vesnickou zabijačku? Dnes už nejsou tak obvyklé jako byly dříve, kdy v každém poř…
pěkně srozumitelně a vtipně popsané :-)