Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat domácí česnekovou pastu | 2 recepty

Jak udělat domácí česnekovou pastu | 2 recepty

Jak udělat domácí česnekovou pastu | recept. Česnek je důležitou součástí některých jídel a v kuchyni se bez něj neobejdeme. Je dobře, že po dlouhé době, kdy byl k dostání jen česnek z Číny, v lepším případě ze Španělska, se opět objevil česnek pěstovaný v Čechách. Jeho chuť je unikátní a žádná náhražka z dovozu ho nenahradí. Proto si teď česnek nakupujeme do zásoby na zimu. Jak ho ale uskladnit, když nemáme studený a suchý sklep? Jednou z množností je výroba domácí česnekové pasty. Jak na to se dočtete v článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

juraj (neověřeno) | Pá, 08/17/2018 - 17:43

Kdyz je cesneku strase moc delam to tez , jenom trochu jiny pomer soli a sadla. /50 a 125/
Jinak suchy cesnek zavarim do mikrotenoveho sacku a dam do lednice vydrzi bez problemu i nekolik mesicu .
juraj

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.