Jste zde

Jak připravit vietnamské smažené závitky (Nem rán)

21.03.2017 - 00:51

Již jste přejezeni klasických pokrmů, které si pravidelně připravujete a rádi byste vyzkoušeli něco úplně nového? Co takhle nechat se inspirovat světovou kuchyní a připravit si tolik oblíbené vietnamské smažené závitky? Vietnamské závitky v rýžovém papíru jsou velmi lahodným pokrmem, vyzkoušejte si je připravit dle následujícího receptu od Non La Channel, určitě si skvěle pochutnáte.

Lehké

Vietnamské smažené závitky (Nem rán)

Co je potřeba

  • rýžový papír na smažení
  • mleté vepřové maso
  • mien (krystalové nudle)
  • jidášovo ucho (houba)
  • kedlubna, mrkev, sojové klíčky, cibule
  • pepř, rybí omáčka
  • vajíčka
  • pivo

Tipy

Autor: redakce
Hodnocení: 
Vaše hodnocení: Žádné
3.75
Average: 3.8 (4 votes)

Nejnovější příspěvky v diskuzi

Zatím žádné komentáře.

Nahoru