Jak připravit tradiční romské jídlo - holubky | recept
Holubky jsou plněné zelné listy, čili zelné závitky s mletým masem a rýží. Úžasná dobrota, která se může podávat také s chlebem. Na tradiční holubky budeme potřebovat směs mletého masa, uzený bok, kysané, zelé, hlávkové zelí, rýži, pepř, sůl, vejce, chilli koření, rajčata a papriky, trochu kečupu. Vyzkoušejte, zaručeně si pochutnáte. Dobrou chuť.
Diskuze k článku
Přidat komentář
VELICE DOBRE JIDLO MI TO TAKY DELAME DOMA ALE JINAK ALE TO VASE FAKT NEMA CHYBU MOC DOBRE
Další zajímavé články
Jak připravit domácí sekanou z mletého masa | recept
Sekaná z mletého masa | recept. I když sekanou z mletého masa můžete připravit na různé způsoby, podle tohoto receptu připravíte tu nejlepší domácí pl…
Jak uvařit hovězí závitek s mletým vepřovým masem a rýží | recept
Hovězí závitek s mletým vepřovým masem a rýží | recept. Hovězí maso obsahuje velké množství bílkovin a minerálů, ve srovnání s vepřovým má např.…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…
Jak připravit vepřo knedlo zelo | recept
Vepřo knedlo zelo | recept. Vepřo knedlo zelo je klasika, toto jídlo si každý jednou za čas dá, i když zastánci zdravé výživy to neschvalují. Je to po…
Jak udělat masové kuličky s čubricou | recept
Jak udělat masové kuličky s čubricou | recept. Čubrica je směs koření, která je oblíbená hlavně v balkánské kuchyni. Jde o směs ze suché saturejky, pá…
Ahojky mamka dela take holubky ale trochu jinak,a chutnaj taky dobre.Co takle kdyby ste natocily goja