Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit tradiční romské jídlo - holubky | recept

Holubky jsou plněné zelné listy, čili zelné závitky s mletým masem a rýží. Úžasná dobrota, která se může podávat také s chlebem. Na tradiční holubky budeme potřebovat směs mletého masa, uzený bok, kysané, zelé, hlávkové zelí, rýži, pepř, sůl, vejce, chilli koření, rajčata a papriky, trochu kečupu. Vyzkoušejte, zaručeně si pochutnáte. Dobrou chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Pipa (neověřeno) | Čt, 08/11/2011 - 21:37

Ahojky mamka dela take holubky ale trochu jinak,a chutnaj taky dobre.Co takle kdyby ste natocily goja

JANA MATIOVA (neověřeno) | St, 03/07/2012 - 16:40

VELICE DOBRE JIDLO MI TO TAKY DELAME DOMA ALE JINAK ALE TO VASE FAKT NEMA CHYBU MOC DOBRE

Další zajímavé články

Jak připravit vepřo knedlo zelo | recept
Jak připravit vepřo knedlo zelo | recept
Vepřo knedlo zelo | recept. Vepřo knedlo zelo je klasika, toto jídlo si každý jednou za čas dá, i když zastánci zdravé výživy to neschvalují. Je to po…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.