Jak připravit španělskou paellu
Paella je španělský pokrm připravovaný z rýže, šafránu, zeleniny a dalších ingrediencí – blízko moře se používají nejčastěji mořské plody, ve vnitrozemí pak různé druhy masa, chorizo či šunka. Ingredience je možné takřka neomezeně kombinovat. Přestože se ve Španělsku paella často připravuje na otevřeném ohni, vy si ji můžete uvařit doma a připomenout si tak dovolenou u moře.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept. Dnešní recept na vepřové koleno nás zavede do rakouské kuchyně. V Rakousku a sousedním Německu, jsou peč…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak uvařit italské čokoládové rizoto | recept
Jak uvařit italské čokoládové rizoto | recept. Čokoládová variace italského rizota je velice elegantním podáním klasické rýžové kaše, která je často s…
Jak připravit pečenou krůtu se zeleninovou přílohou | recept
Jak připravit pečenou krůtu se zeleninovou přílohou | recept. Dnešní recept je volně inspirovaný britskou kuchyní. Angličané připravují krocana na svá…
Jak připravit plněné vinné listy (dolmades) | recept řecké kuchyně
Jak připravit plněné vinné listy (dolmades) | recept řecké kuchyně. Dolmades (dolma) je tradiční pokrm řecké kuchyně. Jedná se o závitky z listů vinné…