Jak připravit polentu a jak ji dále využít
Polenta je kaše z kukuřičné mouky či krupice, která se dá konzumovat na sladký i slaný způsob, ale také je vhodná pro přípravu mnoha rozličných pokrmů. Mimo jiné si z ní vyrobíte třeba zdravé knedlíky. Následující kroky Vás seznámí s postupem, jak polentu připravit a také s možnostmi, jak ji dále využít.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat vepřové krupeto | recept
Jak udělat vepřové krupeto | recept. Přináším vám recept na výtečný pokrm z ječných krup. Kroupy v šouletu, kroupy v jelitech, kroupy v polévce z uzen…
Jak upéct housky z ovesných vloček | recept
Housky z ovesných vloček | recept. Další ze série rychlých, chutných a zdravých housek. Díky přidanému tvarohu mají vyšší podíl bílkovin. Ov…
Jak uvařit pohanku s glazovanou červenou řepou a parmazánovým vejcem | recept
Jak uvařit pohanku s glazovanou červenou řepou a parmazánovým vejcem | recept. Červená řepa je v poslední době módní potravinou. Objevíte ji ve všech…
Jak upéct špaldové muffiny s chia semínky | recept
Špaldové muffiny s chia semínky | recept. Muffiny jsou velice univerzálním moučníkem, snadno lze obměňovat jejich náplně a ingredience. Tento recept n…
Jak uvařit pohankové rizoto s pečenou zeleninou | recept
Pohankové rizoto s pečenou zeleninou | recept. Pohanka je velice zdravou plodinou, rozšiřuje se k nám spíše ze západních zemí, avšak hojně a dlouho je…