Jak připravit obrácený hruškovo-ostružinový koláč | recept
Hruškovo-ostružinový koláč | recept. Ostružiny jsou k dispozici pouze po krátkou dobu roku, proto je potřeba si je užít. Jsou skvělé samy o sobě v syrové formě, ale proč je nevyužít také pro přípravu sladkých moučníků? V tomto receptu vytváří ostružiny dokonalou symbiózu s hruškami, jejichž sladkost skvěle podtrhne ostružinovou nakyslost. Až ho upečete, nestačíte se divit, jak rychle zmizí. Nejlépe chutná ještě za tepla doplněný zakysanou smetanou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct koláč s blumami | recept
Koláč s blumami | recept. Ovocné koláče všeho druhu prostě k letním měsícům neodmyslitelně patří. Proto není na škodu mít v rukávu více různých recept…
Jak upéct malinový koláč s vaječným likérem | recept
Malinový koláč s vaječným likérem | recept. Podle následujícího receptu si upečete skvělý ovocný koláč s nezaměnitelnou vůní vaječného likéru. Koláč j…
Jak udělat dezert pečené hrušky v zázvorovém sirupu | recept
V chuti i vůni působivé spojení sladkého javorového sirupu s výrazně ostrým zázvorem posune jemné hrušky tím správným směrem. Během chvilky…
Jak originálně na Becherovkou provoněný štolový chlebíček z tvarohového těsta
Místo tradiční štoly můžete z tvarohového těsta vykouzlit tento originální štolový chlebíček, kde vedle tradičních oříšků a rozinek chuť ozvláštn…
Jak upéct, tak trochu klasický, ale i tak trochu nevšední žmolenkový koláč z máslového těsta, mléčného krému a podušených jablek
Kombinace mléčného krému a šťavnatých podušených jablek na vláčném máslovém těstě přemění klasický žmolenkový koláč ve fantasticky vláčný, šťavnatý a…