Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit jáhlovou kaši s dýní | recept

13. Srpen 2014

Jáhlová kaše recept. Jáhly, to je hodnotná potravina našich předků, která sice byla vytlačena z našich končin rýží, pomalu, ale jistě se ale vrací do českých kuchyň. Zatím jako příspěvek zdravého stravování, objevuje se četně v jídelníčku vegetariánů a veganů. Jáhlová kaše, chcete-li jahelná kaše, s dýní se ideálně hodí jako teplá nebo studená snídaně.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak na nadýchanou jáhlovou kaši | recept
Jak na nadýchanou jáhlovou kaši | recept
Nadýchaná jáhlová kaše | recept. Jáhly jsou výborná, avšak docela opomíjená obilovina. Jsou přirozeně bezlepkové a můžeme je použít namísto rýže jako…
Jak vařit z jáhel | recepty
Jak vařit z jáhel | recepty
Jáhly recepty - recepty z jáhel. Jáhly, loupané obilky prosa, se z české kuchyně tiše vytratily a nějaký čas živořily na periférii gastronomického záj…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.