Jak připravit hroznovou marmeládu s příchutí „svařáku“ | recept
Hroznová marmeláda s příchutí „svařáku“ | recept. K plnění pečeného drobného cukroví na slavnostní příležitosti ráda používám domácí marmelády. Každý rok si pár sklenek vyrobím z netradičního ovoce nebo s nezvyklými příchutěmi. Marmeláda z hroznů s příchutí svařáku je jednou z nich. Hodí se k plnění (nejen) vánočních dobrůtek, linecké s ní chutná někomu víc než rybízová klasika. Marmeláda obsahuje celé kuličky, vybírejte proto odrůdy révy bez pecek.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vyrobit ovocnou směs (džem) pro diabetiky | recept s březovým cukrem
Jak vyrobit ovocnou směs (džem) pro diabetiky | recept s březovým cukrem. Následující recept není žádná věda, mnozí tak jistě zavařujete už dávno. Člá…
Jak připravit domácí růžový džem | recept
Jak připravit domácí růžový džem | recept. Možná znáte domácí kosmetikou vyrobenou z plátků růží. Už jste však vyzkoušeli zpracovat květy růže v…
Jak zpracovat ostružiny
Pomalu končí prázdniny a to je čas, kdy dozrávají další lesní plody - ostružiny. Na ostružiny už dávno nemusíte chodit jen do lesa, bylo vyšlechtěno m…
Jak zpracovat rakytník řešetlákový | 5 receptů
Jak zpracovat rakytník řešetlákový | 5 receptů z rakytníku: rakytník jako doplněk stravy, sirup za studena, rakytníkový džem, pomazánka a zavařená šťá…
Jak udělat jablečný rosol s mrkví a rumem | recept na zpracování jablek
Jak udělat jablečný rosol s mrkví a rumem | recept na zpracování jablek. Nabízím vám tip na zpracování jablek nehodících se k uskladnění. Už naše babi…