Jak na pečené kuře a la bažant | recept
Pro recept kuře a la bažant potřebujeme hlavně dvě věci: divoké koření nebo koření na zvěřinu a trochu vína. Kuře osolíme, opepříme, posypeme kořením, poklademe plátky másla, dáme slaninu a omotáme kuchyňským provázkem. Nakonec bobkový list a cibulka. Kuře dáme do předehřáté trouby na 200°C. Recept kuře a la bažant je česká klasika. Jen pozor, abyste se při přípravě neopili vínem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct kuře na houbách | recept
Kuře na houbách | recept. Dnes nabízím další z velkého množství receptů na úpravu kuřete. Kuřecí maso je oblíbené především u dětí. Je lehce strav…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak na kuřecí mletou směs s „asijskou“ chutí a vůní | recept
Ať sebevíc netradiční a exotické, ovšem zaručeně působivé. Tradiční asijské spojení pikantních a jemných chutí i vůní zapůsobí i v této kuřecí ml…
Jak udělat kuře Marengo | recept
Recept na kuře Marengo. Kuře Marengo patří do klasického fondu světové kuchyně. Najdeme je na jídelníčku většiny hotelových restaurací a v receptářích…
Jak zapůsobit neotřelým pokrmem z kuřecích nudliček, piva a balzamika
Neotřelé, avšak působivé spojení piva a balzamika zapůsobí nejen na jemné kuřecí nudličky, ale i vaše chuťově buňky. Během dušení totiž pivo a balzami…
Za 50 minut nemůže být upečené celé kuře!