Jak na kořeněné pickles z červené řepy a ředkviček | recept
Tenké plátky sladké červené řepy se stejně tenkými plátky řízných ředkviček i ostrého česneku, které jsou vedle sebe do sklenice vyskládané a společně v kořeněném sladkokyselém nálevu proleželé, jsou fantastiky šťavnatou, i po krátkém kvašení stále křupavou, kořeněnou zeleninovou pochoutkou, dokonalou zejména k pečenému či grilovanému kuřecímu masu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na cuketové pickles s koprem | jednoduchý recept
Jak na cuketové pickles s koprem | jednoduchý recept. Tenké plátky jemných cuket ochucené aromatickým koprem, které jsou následně přelité sladkokyselý…
Jak připravit rychlou verzi zdraví prospěšného Kimči | recept
Jak připravit rychlou verzi zdraví prospěšného Kimči | recept. Pikantní fermentovaná zelenina původem z Koreje zažívá v současné době celosv…
Jak připravit domácí pickles | recept na kvašenou zeleninu
Domácí pickles | recept na kvašenou zeleninu. Jistě všichni znáte rychlokvašky, které ne každému chutnají. Kysané zelí však určitě používá naprostá vě…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak uvařit jemnou cuketovou polévku s hráškem a kukuřicí
Svěže zelená a žlutou kukuřicí rozzářená cuketová polévka, která je v jemnosti podpořená mladým a svěže zeleným hráškem, ale i sladkou kukuřicí,…
PICKLES JE ZKVAŠENÁ ZELENINA NE S OCTEM. To co uvádíte je normální naložená zelenina.