Jak na čokoládový fondant | recept
Čokoládový fondant | recept. Každý milovník čokolády nad tímto dezertem zaplesá. Po rozkrojení malé bábovičky náš totiž překvapí tekutá čokoládová láva. Příprava je překvapivě snadná a rychlá, jediné úskalí tkví ve správném načasování doby pečení. Fondant au chocolat pochází z Francie a skvěle ho doplňuje omáčka z kyselého ovoce, vanilková zmrzlina nebo šlehačka. A vystačíme si jen s formou na muffiny.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct bábovku s příchutí Earl Grey | recept
Bábovka s příchutí Earl Grey | recept. Bábovka – neexistuje moučník, na který by bylo v oběhu takové množství receptů. Bábovka je většinou rychle hoto…
Jak upéct banánovo-tvarohovou bábovku | recept
Banánovo-tvarohová bábovka | recept. Tuto bábovku peču především kvůli dětem. Tvaroh i banány jsou bezesporu suroviny, které mají děti velice rády. Ze…
Jak upéct tvarohové řezy s ovocem | recept
Tvarohové řezy | recept. Recept na tyto řezy je ze starého předválečného časopisu Rozkvět. Bohužel, nevím z jakého roku, dochovala se pouze stránka s…
Jak připravit bavorský jablkový koláč | recept
Jak připravit bavorský jablkový koláč | recept. Pokud milujete jablka jako já, tak máte jistě rádi i závin, buchty či koláče s jablky. A pokud rá…
Jak upéct tvarohovo-malinový moučník v dortové formě | recept
Tvarohovo-malinový moučník v dortové formě | recept. Tento snadný a efektní moučník je volnou variací na populární cheesecake. Korpus z rozmačkaných m…