Jak na bezmasé smetanové lasagne s pórkem a červenou čočkou
Tyto bezmasé, přesto však syté a výživné smetanové lasagne s pórkem a červenou čočkou jsou výtečnou alternativou klasických masových lasagní, ve které je pórek s červenou čočkou propojený smetanou i rajčatovou omáčkou a jsou tak dokonalou bezmasou alternativou nanesenou mezi jednotlivé plátky lasagní.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zapéct lasagne se špenátem a rajčatovou omáčkou | recept
Jak zapéct lasagne se špenátem a rajčatovou omáčkou. Lasagne a špenát, který je propojen s lahodnou ricottou, smetanou a aromatickým parmazánem, a to…
Jak připravit dýňové lasagne | zeleninový recept
Jak připravit dýňové lasagne | zeleninový recept. Zkuste klasické obdélníkové těstoviny zapečené s bešamelem, masovou směsí a sýrem trochu obměni…
Jak připravit zapečené cuketové závitky s balkánskou náplní | recept
Nejen na pohled lákavé, ale navíc šťavnaté a velice chutné teplé pohoštění v podobě těchto zapečených cuketových závitků ohromí svou výrazností p…
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept. Že všem známá petržel může být základem chuťově výrazné, orientálně laděné polévky, je opra…
Jak připravit jemné lasagne s mozzarellou a rajčaty | recept
Jak připravit jemné lasagne s mozzarellou a rajčaty | recept. Jemná chuť mozzarelly a rajčat oživená směsí italského koření, spolu s lahodně krém…