rosol
Nejnovější články v kategorii
Jak zpracovat rakytník řešetlákový | 5 receptů z rakytníku: rakytník jako doplněk stravy, sirup za studena, rakytníkový džem, pomazánka a zavařená šťá…
Tlačenky, huspeniny, aspiky. Moučníky a dezerty s ovocným želé. Studená kuchyně a cukrářská výroba by se bez želatiny neobešla. Želatina se v současné…
Rosol a marmeláda z kdoulí | recept. Kdouloň je strom nebo keř s krásnými narůžovělými květy, které rozkvétají koncem května. Plod je p…
Recept na šunkové závitky v aspiku. Šunkové rolky v rosolu. Kdo je má rád, nemůže se jich nikdy přejíst. Ale tato lahůdka není právě levná. Máme-li ke…
Cherry rajčata v nálevu se želatinou | recept. Na jednom zahraničním serveru si moc chválí naložená cherry rajčátka v želatině. Zkusila jsem je také n…
Ovocný rosol s mátou | recept z jablek. Dříve, před dobou supermarketovou, naše babičky zpracovávaly všechno ovoce, které se jim urodilo na zahrádce n…
Jahodové řezy s krémem | recept. Jahody milují děti i dospělí. Tyto sladké šťavnaté plody nejlépe chutnají čerstvé, právě utržené nebo zpracované bez…