Jihočeský kraj
Nejnovější články v kategorii
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak uvařit myslivecké nudle s masem a houbami | recept. Máte dostatek čerstvých hub a už vás nenapadá nic, co byste mohli uvařit? Vyzkoušeli jsme tent…
Jak připravit jihočeskou polévku friko | recept na mléčnou polévku. Friko je polévka, jež se podobá kyselu. Jedná se o mléčnou polévku, do které se př…
Knedlíčky s borůvkovým žahourem | recept. Počátek léta je začátek borůvkového šílenství. Lesy jsou plné sběračů, u leckteré cesty je stánek s těmito (…
Lepenice | recept. Lepenice je jednoduché jídlo složené převážně z brambor a zelí. Sloužila jako samostatné jídlo, ale také jako výborná příloha k zab…
Jak uvařit kulajdu | recept. Polévka původem z jižních Čech vyniká svou charakteristickou chutí, kterou si můžeme dopřát po celý rok. Kulajda však nej…
Jak udělat jihočeská povidla | recept. Kdo by neochutnal babiččiny buchty s domácími povidly! Jak ale taková domácí povidla do skvělých babiččiných bu…