Jak zpracovat ředkvičku i s listy | recepty
Jak zpracovat ředkvičku i s listy | recepty na zapékané ředkvičky, salát, pesto, dip, máslo. Ředkvička je předzvěstí opravdového jara, je první sklízenou zeleninou ve skleníku nebo na zahrádce. Pěstuje se v několika odrůdách vzájemně se lišících tvarem i barvou. Ředkvička se nejčastěji uplatňuje v kuchyni syrová, přidává se do salátů, dipů nebo se konzumuje na chlebu s máslem či ve formě pomazánek. Věděli jste, že i nať (mmch. plná vitamínů) se dá zpracovat a vyrobit z ní chutné pesto? Zajímavou chuť má ředkvička pečená v troubě. Jak na to, a nejen to, se dočtete v dnešním článku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vyrobit pesto z ředkvičkové nati | recept
Pesto z ředkvičkové nati | recept. Ředkvičkovou nať již nemusíte vyhazovat do koše či na kompost, byla by to věčná škoda. Ředkvičkové lístky jsou zdro…
Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept
Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept. Ředkvičky jsou pro mne jedním ze symbolů jara v kuchyni. Je sice možné sehnat je po velkou část r…
Jak připravit salát z mladých ředkvičkových listů s praženým černým sezamem | recept
Salát z ředkvičkových listů | recept. Pokud si pěstujete vlastní ředkvičky nebo máte svůj ověřený zdroj, určitě nevyhazujte ředkvičkové listy. Lze je…
Jak využít ředkvičky v kuchyni i pro zdraví
Ředkvičky jsou plody ředkve seté, jež patří mezi nejranější a nejoblíbenější druhy jarní zeleniny. Snadno je vypěstujete ve skleníku i na záhonu, příp…
Jak na pečené ředkvičky s fetou | bezmasý recept
Jak na pečené ředkvičky s fetou | bezmasý recept. Pikantní a barevně pestré ředkvičky jsou, co se týče pečení, méně využívaným druhem zeleniny, přitom…