Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zpracovat ředkvičku i s listy | recepty

Jak zpracovat ředkvičku i s listy | recepty na zapékané ředkvičky, salát, pesto, dip, máslo

Jak zpracovat ředkvičku i s listy | recepty na zapékané ředkvičky, salát, pesto, dip, máslo. Ředkvička je předzvěstí opravdového jara, je první sklízenou zeleninou ve skleníku nebo na  zahrádce. Pěstuje se v několika odrůdách vzájemně se lišících tvarem i barvou. Ředkvička se nejčastěji uplatňuje v kuchyni syrová, přidává se do salátů, dipů nebo se konzumuje  na chlebu s máslem či ve formě pomazánek. Věděli jste, že i nať (mmch. plná vitamínů) se dá zpracovat a vyrobit z ní chutné pesto? Zajímavou chuť má ředkvička pečená v troubě. Jak na to, a nejen to, se dočtete v dnešním článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.