Jak zpracovat černou ředkev
Černá ředkev patří mezi velmi zdravé druhy zeleniny, které se určitě vyplatí zpracovat a uskladnit na zimu. Jednak pro její léčivé účinky, jež nám mohou být v chladném období nápomocny proti chřipce, kašli, nachlazení a dalším zdravotním neduhům. A jednak proto, že je černá ředkev velmi plodná a její bulvičky dosahují mnohem větších rozměrů, než je tomu třeba u ředkviček. Může tedy být i náročnější všechny plody využít k přímé konzumaci. Jak černou ředkev zpracovat, se dočtete v následujících odstavcích.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na kedlubnovou tvarohovou pomazánku | recept
Kedlubnová tvarohová pomazánka | recept. Sezóna kedluben je v plném proudu. Vychutnejte si tuto šťavnatou zeleninu v různých podobách. V následujícím…
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty. Léto je v plném proudu, zasloužené dovolené také a griluje se více než jindy. Budou se vám mo…
Jak na šťavnatou grilovanou zeleninu v alobalu | recept
Jak na šťavnatou grilovanou zeleninu | recept. Chystáte se na grilování a nevíte co nabídnout vegetariánům a veganům? Nebo byste si dali nějakou netra…
Jak uvařit ostré špagety s cuketou a salámem | recept
Ostré špagety s cuketou a salámem | recept. Následující recept patří k našemu rodinnému stříbru. Jedná se o variaci na rajčatovou omáčku na špagety. P…