Jak zapéct květák s uzeninou | recept
Jak zapéct květák s uzeninou | recept. Květák je na trhu po celý rok, ale podzimní květák, vypěstovaný na poli nebo zahrádce, má mnohem lepší chuť. S rychleným skleníkovým se nedá srovnat. Květák obsahuje mnoho minerálních látek, především vápník, fosfor a draslík. Z vitaminů jsou zastoupeny vit. C, vitaminy sk. B a provitamin A. Květák obsahuje puriny, proto se nedoporučuje lidem trpícím dnou. Pro ty ostatní je dnešní rychlý a snadný recept.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct květákové krekry s kari kořením | nejlepší recept
Jak upéct květákové krekry s kari kořením | nejlepší recept. Překvapivé zakomponování jemného květákového pyré do slaných krekrů dá spolu s chuťo…
Jak zapéct těstoviny se špenátem a uzeným masem | recept
Zapékané těstoviny se špenátem a uzeným masem | recept. Těstoviny a špenát, nejde vám to dohromady? Zahoďte předsudky a vyzkoušejte následující recept…
Jak připravit květák v sýrovém těstíčku | recept
Květák v sýrovém těstíčku | recept. Květák obalovaný v sýrovém těstíčku s vínem se hodí nejen jako hlavní bezmasé jídlo. Doplněný tvarohovým nebo česn…
Jak zapéct květák se šunkou | recept
Zapečený květák se šunkou | recept. Tento recept je variací na „mozeček“ z květáku. Přiznám se, že když byl k obědu, byl to pro mne trest. Dodnes jsem…
Jak zapéct květák s letní zeleninou | recept
Zapečený květák s letní zeleninou | recept. Pozdní léto a začátek podzimu je doba, kdy je největší výběr čerstvé zeleniny. Ti šťastnější sklízejí úrod…