Jak z listového těsta, ochucené ricotty a jemné cizrny upéct špenátový koláč | recept
Česnekem provoněný a vajíčky propojený šťavnatý špenát, který je po ochucené smetanové ricottě již druhou, neméně delikátní vrstvou tohoto listového koláče, zapůsobí coby dokonalý, chuťově i barevně výrazný podklad pro světlou luštěninu. Vzhledem ke své barvě se recept na tento pokrm hodí nejen na velikonoční Zelený čtvrtek.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct slané listové mini koláče se sýrovou nádivkou, pórkem a kapustičkami
Jak upéct slané listové mini koláče se sýrovou nádivkou, pórkem a kapustičkami. Křehké listové těsto jako křupavý základ pro sýrovou nádivku ze sýru c…
Jak upéct sytý slaný koláč z listového těsta, brambor a sýru | recept
Jak upéct sytý slaný koláč z listového těsta, brambor a sýru | recept. I koláč z listového těsta může být vydatnou svačinkou, která zasytí. S kom…
Jak upéct slaný listový koláč se slaninou, sýrem a pórkem | recept na slané pohoštění
Jak upéct slaný listový koláč se slaninou, sýrem a pórkem | recept na slané pohoštění. Na křehkém listovém těstě nanesený smetanový sýr ochucený česne…
Jak upéct listový koláč s cuketou, pórkem a žampiony | recept
Jak upéct listový koláč s cuketou, pórkem a žampiony | recept. Hromada zeleniny na listovém těstě. Přesně takto se dá jednoduše a výstižně popsat tent…
Jak na šťavnatý cuketový koláč z listového těsta, sýru a pikantního zakysaného krému
Jemná a šťavnatá cuketa upravená v podobě slaného koláče z listového těsta, k tomu navíc v opojení sýru a pikantního zakysaného kr…