Jak využít zbytky zeleniny | rady a tipy
Jak využít zbytky zeleniny | rady a tipy. Pokud zrovna nemáte zahradu s kompostem, možná je Vám líto vyhazovat slupky, odřezky a další zbytky zeleniny do popelnice. Věděli jste však, že se dají použít i pro další zpracování v kuchyni? Obsahují celou řadu zdraví prospěšných látek, proto by byla škoda je vyhodit. Následující řádky Vám přinesou několik rad, jak využít zbytky různých druhů zeleniny.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na odlehčený hermelínový salát s Cottagem a zeleninou
Šťavnatý a jemný, bez majonézy dělaný, jen Cottage sýrem propojený. Tedy hermelínový salát, který je nejen příjemně odlehčenou variantou klasických he…
Jak na Nový rok připravit čočkový salát z vajíček a zeleniny
Majonézou nezatížený, plný zdravé čočky a zeleniny, tedy salát na Nový rok zcela dokonalý. Pouze vajíčky propojené spojení čočky a zeleniny zaji…
Jak připravit polotovar na čaj z černého rybízu | recept
Polotovar na čaj z černého rybízu | recept. Černý rybíz obsahuje velké množství vitaminu C a pektinu. Díky obsahu pektinu, šťávy a džemy z něj vyroben…
Jak uvařit polévku z mladého zeleného hrášku | recept
Polévka ze zeleného hrášku chutná zejména dětem a to i těm, které luštěniny odmítají. Polévka má krémovou konzistenci, nasládlou chuť a zasytí. Podává…
Jak dát salátu zelenou? Poradíme vám! | rady a tipy
Jak dát salátu zelenou? Tedy patřičnou svěžest, čerstvost a křupavost? Protože jedině v této podobě docílíte mísy plné vitamínů, jež zaujme a bud…