Jak udělat velikonoční nádivku z rohlíků a mletého masa | recept
08. Únor 2015
Na tuto velikonoční nádivku z rohlíků se zpracuje vepřové mleté maso. Jak začít? Nakrájené rohlíky v míse promícháme s rozšlehanými vejci v mléce, necháme odpočinout a nakonec vmícháme nasekanou petrželku nebo pažitku a zbylé suroviny. Masovou nádivku pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 45 minut. Podáváme jako samostatný pokrm.
Další zajímavé články
Jak upéct nádivku na Velikonoce | recept
Velikonoční nádivka | recept. Velikonoční nádivka se podávala na Bílou sobotu k obědu. Nádivka má mnoho krajových názvů, např. sekanice nebo hlavička.…
Jak upéct velikonoční mazanec | recept
Jak upéct velikonoční mazanec | recept. Dozlatova vypečený, posypaný mandlemi a uvnitř báječně žluťoučký. Přesně tak by měl vypadat správně upečený ma…
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Jak udělat domácí zabíjačkový prejt | recept
Návod na výrobu domácího prejtu | recept. Co se týká domácí přípravy prejtu – spíš než přesný recept nám poslouží pochopit podstatu prejtu. Proto…
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept. Poctivý kus vepřového masa potřený kořeněnou balzamikovou marinádou a následn…
Diskuze k videu