Jak využít rebarboru (reveň) v kuchyni
Tipy a návody na využití rebarbory. I když rebarbora (reveň) není zeleninou, nad kterou by hlídači správné výživy zrovna jásali, v malém množství a při správné úpravě neškodí. Ostatně, její „doba“ je velmi krátká, rebarboru sklízíme jen v pozdním jaru a v první polovině léta. Jak s úspěchem využít rebarboru (reveň) v kuchyni? Je libo rebarborový koláč, buchtu s rebarborou, kompot nebo džem z rebarbory?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct rebarborový koláč s jahodami a sněhem | recept
Rebarborový koláč s jahodami a sněhem | recept. Kombinace rebarbory a jahod je naprosto skvělá, kyselost rebarbory si dobře rozumí se sladkostí jahod.…
Jak upéct kynuté řepánky s mákem | recept
Kynuté řepánky s mákem | recept. Řepánky jsou typickou podzimní pochoutkou v Polabí, kde se pěstuje velké množství řepy cukrovky. Právě nastala jejich…
Jak upéct, tak trochu klasický, ale i tak trochu nevšední žmolenkový koláč z máslového těsta, mléčného krému a podušených jablek
Kombinace mléčného krému a šťavnatých podušených jablek na vláčném máslovém těstě přemění klasický žmolenkový koláč ve fantasticky vláčný, šťavnatý a…
Jak upéct koláč s blumami | recept
Koláč s blumami | recept. Ovocné koláče všeho druhu prostě k letním měsícům neodmyslitelně patří. Proto není na škodu mít v rukávu více různých recept…
Jak zpracovat meruňky | oblíbené recepty
Začátek prázdnin je spojený s jahodami, třešněmi, borůvkami a prvními ranými odrůdami meruněk. Pro mnoho z nás jsou meruňky tím nejlepším ovocem pod s…
Nieco zaujimave mozete najst aj tu a tusim maju aj oni nejake recepty k dispozicii. https://www.wellness.sk/rebarbora-zdrava-kysla-zelenina/ Celkom fajn clanok, donedavna som si myslela, ze je to naozaj ovocie.