Jak vyškvařit sádlo v domácí pekárně | návod
Jak vyškvařit sádlo v domácí pekárně | návod. Doma vyškvařené sádlo se ani zdaleka nemůže rovnat koupenému v obchodě. Je mnohem chutnější, bělejší a i konzistence je trochu jiná. O tom, zdali je sádlo vhodným tukem k vaření, pečení nebo smažení se vedou časté diskuse s mnohdy protichůdnými závěry. Na jednom se ale odborníci shodnou – občas v malém množství zdravému člověku neuškodí. Škvaření sádla je zdlouhavé a činnost je to nezáživná, proto jsem uvítala návod na ulehčení práce pomocí domácí pekárny. Postup a několik rad si můžete přečíst v následujících krocích.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vyškvařit sádlo doma | recept
Sádlo patřilo odpradávna do českého jídelníčku. V dnešní době však již málokdo těžce fyzicky pracuje a tak sádlo není doporučováno, vzhledem k vysoké…
Jak připravit maďarské pivní škvarky | recept
Maďarské pivní škvarky | recept. Tento recept na pivní škvarky pochází údajně z maďarské kuchyně. Kdysi dávno jsem ho od někoho dostala na vyzkoušení.…
Jak připravit houbovou svačinku v troubě | recept
Houbová svačinka v troubě | recept. Toto nenáročné jídlo z hub si připravíte velice rychle po úspěšném návratu z houbolovu. Potřebujete k tomu jen něk…
Jak připravit králíka po italsku | recept
Králík po italsku | recept. Králík má jemné, bílé, dietní maso s minimem tuku. Je lehce stravitelný a proto se doporučuje na dietní pokrmy. Avšak ne k…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…