Jak vykuchat a naporcovat kapra
Jak vykuchat kapra? Co do vánoční rybí polévky z kapra? Kde vánočního kapra řezat a jak zbavit kapra šupin? Pamatujte na to, že kapra vykucháme bezprostředně po jeho zabití, vykuchání kapra neodkládáme, jinak by se nám mohly začít kazit vnitřnosti kapra. Před kucháním kapra nejprve očistíme. Použijeme nůž, kterým seškrábeme šupiny a sliz. Rovněž při kuchání kapra dbáme, abychom nepřetrhli žlučník, jinak by byla jeho chuť pak hořká. Návod, jak kuchat kapra, naleznete ve videu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zabít vánočního kapra v domácích podmínkách
Jak zabít vánočního kapra v domácích podmínkách. Zabití vánočního kapra je dovednost, bez které se zejména ženy „docela rády obejdou“. Vždyť specializ…
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak poznat nejznámější ryzce | recept na nakládané ryzce
Ryzec je houba známá již od starověku. Najdete ji vyobrazenou na freskách v Pompejích a o ryzci se zmiňuje již Plinius starší ve svém díle Naturalis h…
Jak odolat trikům a manipulaci supermarketů | rady
Jak odolat trikům a manipulaci supermarketů | rady. Říká se, že v rámci rodinného rozpočtu můžeme ušetřit hlavně na potravinách. V supermarketech na n…