Jak vybrat tlakový hrnec
Sbíhají se vám sliny na silný hovězí vývar, dušené krutí maso nebo třeba na hrnec plný sezónní zeleniny? Zahoďte předsudky a obavy a sáhněte po moderním tlakovém hrnci, ve kterém si všechny oblíbené dobroty připravíte až o několik hodin rychleji. Ušetříte nejen čas, ale i náklady na energie, a ještě si pochutnáte na dietních a lehce stravitelných jídlech!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vybrat odšťavňovač | rady
Jak vybrat odšťavňovač | rady. Zdravý životní styl je neustále v módě a k němu se pojí i zdravé návyky, mezi které patří pití čerstvé ovocné a zelenin…
Jak vybrat remosku | tipy
Jak vybrat remosku | tipy. Víte, že remoska je českým vynálezem? Tyto pečící trouby se staly fenoménem české kuchyně pro své vlastnosti, kterými jsou…
Jak pečovat o řezané květiny, aby dlouho vydržely | rady
Jak pečovat o řezané květiny, aby dlouho vydržely | rady. Řezané květiny neslouží jen k narozeninovým gratulacím, ale i k výzdobě interiérů. Změníte t…
Jak poznat kvalitní burčák | tipy
Jak poznat kvalitní burčák | tipy. S vinobraním se na pultech obchodů, nebo při různých poutích a slavnostech, objevuje burčák. Jde o částečně zkvašen…
Jak vyleštit hliník
Jak vyleštit hliník | rady a tipy. Hliník je oblíbený kov a najdeme ho snad v každé domácnosti. Ať už v kuchyni nebo na oknech v p…
Chtěla bych tímto poděkovat za moc hezký článek, přiznám se, že jsem dlouhou dobu byla odpůrce tlakových hrnců, ale jak se začala rozrůstat rodina, a zmenšovat čas na vaření, i já jsem byla přinucena. A dnes?? Říkám si jak jsem mohla být tak hloupá...
Při hledání papiňáku, jsem narazila na další pěkný článek jak a proč v něm vařit: https://www.dommo.cz/Magazin/Clanky/Proc-a-jak-varit-v-tlakovych-hrncich
tak snad někomu také přijde vhod.