Jak vařit z vepřové kýty | rady, tipy, recepty
Vepřové maso je nejoblíbenější druh masa na světě hned po drůbežím. Češi patří k jeho největším konzumentům, vždyť vepřové k české kuchyni prostě patří a receptů na jeho úpravu má nepočítaně. Maso je mj. bohaté na plnohodnotné bílkoviny, železo, zinek, fosfor a vitamin B12. Některé druhy vepřového masa obsahují více tuku (bok, krkovice), minimum ho má například vepřová panenka nebo vepřová kýta. Jak si správně vybrat, abyste si pochutnali, rady a tipy a také nějaké recepty jsou obsahem dnešního článku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit vepřové maso s koprem | recept čínské kuchyně
Jak připravit vepřové maso s koprem | recept čínské kuchyně. Kopr má své nekritické fanoušky (mohou ho mít téměř v každém jídle) i zaryté odpůrce. Naš…
Jak udělat vepřovou kýtu protýkanou a konfitovanou | recept
Jak udělat vepřovou kýtu protýkanou a konfitovanou | recept. Vepřovou kýtu někdy koupíme v tak pěkném špalíku, že si přímo "sama říká“ o to, aby byla…
Jak připravit vepřovou kýtu pečenou v mléce s bylinkami | recept
Jak připravit vepřovou kýtu pečenou v mléce s bylinkami | recept. Použití mléka k upečení vepřového masa je poměrně neobvyklé, ale po vyzkoušení…
Jak připravit vepřovou kýtu na hořčici | recept
Vepřová kýta na hořčici | recept. Pokud si nevíte rady, co uvařit k večeři či obědu z vepřového masa, vyzkoušejte náš recept na kýtu na hořč…
Jak udělat zapečenou kýtu | recept
Jak udělat zapečenou kýtu | recept. Za pouhých 35 minut můžete ochutnat výbornou zapečenou vepřovou kýtu. Tady je recept, jak zapečenou kýtu dělávám j…