Přejít k hlavnímu obsahu

Jak v kuchyni využít dvě zralá avokáda pro nevšední a rozmanité pohoštění

Dva snadné a rozmanité recepty na zpracování zralého avokáda (jemná pomazánka z Cottage sýra, ale i lahodná ledová káva)

Tyto dva snadné recepty na zpracování zralého avokáda jsou jasným důkazem toho, jak rozmanité je využití máslově jemného avokáda v kuchyni.  Zralému avokádu totiž díky jeho jemné chuti a máslové konzistenci sluší jak jemná pomazánka z Cottage sýra, tak lahodná ledová káva. Oba uvedené recepty jsou skvělou volbou pro nevšední a rozmanité avokádové pohoštění.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct avokádové brownies | recept
Jak upéct avokádové brownies | recept
Jak upéct avokádové brownies | recept. Tmavý, až černý moučník úžasně vláčné konzistence, protkaný hořkou čokoládou a kakaem, to je  brownies. V…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.