Jak v kuchyni využít dvě zralá avokáda pro nevšední a rozmanité pohoštění
Tyto dva snadné recepty na zpracování zralého avokáda jsou jasným důkazem toho, jak rozmanité je využití máslově jemného avokáda v kuchyni. Zralému avokádu totiž díky jeho jemné chuti a máslové konzistenci sluší jak jemná pomazánka z Cottage sýra, tak lahodná ledová káva. Oba uvedené recepty jsou skvělou volbou pro nevšední a rozmanité avokádové pohoštění.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na tatarák z avokáda | recept nejen pro vegetariány
Jak na tatarák z avokáda | recept nejen pro vegetariány. Jemná, máslová chuť avokáda je ideálním základem pro výrazné suroviny, které tento tatarák ob…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak upéct avokádové brownies | recept
Jak upéct avokádové brownies | recept. Tmavý, až černý moučník úžasně vláčné konzistence, protkaný hořkou čokoládou a kakaem, to je brownies. V…
Jak na výbornou avokádovou pomazánku | recept
Avokádová pomazánka | recept. Pokud si nevíte rady, co připravit z avokáda, vyzkoušejte výbornou avokádovou pomazánku podle našeho receptu. Avokádo je…
Jak vyrobit domácí rostlinný nápoj | recept na mandlové, makové, kokosové a rýžové „mléko“
Domácí rostlinný nápoj | recept na mandlové, makové, kokosové a rýžové „mléko“. Rostlinná „mléka“ se dají použít všude tam, kde kravské mléko. Platná…