Jak v českém pojetí upéct francouzský slaný quiche s českou klasikou, tedy hermelínem a slaninou
Podání jedinečného francouzského koláče, tedy slaného quiche, v pojetí české klasiky je rovněž tak jedinečné a pro české jazýčky jako stvořené. Slaný quiche podpořený oblíbenou českou klasikou, tedy hermelínem a slaninou je v doplnění klasického křehkého těsta a smetanové náplně opravdu jedinečnou, klasicky českou obdobou francouzského slaného quiche.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct slaný koláč z křehkého těsta s fazolkami a slaninou | recept na quiche
Jak upéct slaný koláč z křehkého těsta s fazolkami a slaninou | recept na quiche. Slané koláče z křehkého máslového těsta jsou oblíbené na celém světě…
Jak upéct zeleninový quiche (koláč) se sýrem | recept
Zeleninový quiche (koláč) | recept. V tomto ročním období je dostatek čerstvé zeleniny a tak ji co nejčastěji zařazujeme do jídelníčku. Zeleninu je ne…
Jak upéct slaný tortilla koláč se šunkou a sýrem | recept
Jak upéct slaný tortilla koláč se šunkou a sýrem | recept. Tradiční mexická placka v netradičním pojetí – tentokrát nebude sloužit k zavinut…
Jak upéct slanou bublaninu se sušenými rajčaty, šunkou a ochuceným špenátem
Jak upéct slanou bublaninu se sušenými rajčaty, šunkou a ochuceným špenátem. Jemné nadýchané těsto z vyšlehaných vajíček, ovesných vloček a špald…
Jak upéct slané listové mini koláče se sýrovou nádivkou, pórkem a kapustičkami
Jak upéct slané listové mini koláče se sýrovou nádivkou, pórkem a kapustičkami. Křehké listové těsto jako křupavý základ pro sýrovou nádivku ze sýru c…