Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit těstoviny, aby i rozený Ital smekl klobouk | rady a tipy do kuchyně

Jak uvařit těstoviny, aby i rozený Ital smekl klobouk | rady a tipy do kuchyně

„Těstoviny vložte do vroucí osolené vody, zamíchejte a vařte dle času uvedeného na obale“ – tak zní návod na sáčku s těstovinami. Celkem jasné a bezproblémové, že? Než ovšem dojde na praxi. Pak začnou vyvstávat otázky typu: Jak velký hrnec? Kolik vody? A soli? Míchat? Jak dlouho vařit? Přiklopené či odklopené, a mnoho dalších. Nakonec zjistíte, že uvařit těstoviny není zase až taková sranda. Proto vám prozradíme pár tipů, kterých je dobré se držet, abyste si těstoviny vychutnali tak, jako by je vařil sám Ital.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.