Jak uvařit petrželový krém s bryndzou | recept
Jak uvařit petrželový krém s bryndzou | recept. Kořenová zelenina je skvělá i jako polévkový krém. Pokud navíc použijete jako základ petržel, získáte lehce nasládlou a zdravou polévku. Uvařte si petrželový krém podle následujícího receptu. Jde o velice jednoduché jídlo, které zasytí a přitom je lehce stravitelné. Díky bryndze polévku zjemníte a zároveň ji dodáte zajímavou výraznou chuť. Polévka je hotová rychle, během 20 minut tak máte jídlo na stole.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept
Jak uvařit pikantní petrželový krém s vůní dálek | recept. Že všem známá petržel může být základem chuťově výrazné, orientálně laděné polévky, je opra…
Jak uvařit pórkovou polévku se slunečnicovými semínky | recept
Pórková polévka se slunečnicovými semínky | recept. Polévky můžete konzumovat nejen jako první chod oběda, ale výborné jsou i jako teplá večeře. Při j…
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Jak připravit chlebovou polévku s kořenovou zeleninou | recept
Chlebová polévka s kořenovou zeleninou | recept. Chlebovou polévku s kořenovou zeleninou si připravíte doma velice snadno. Stačí pár surovin, které má…
Jak uvařit pohankovou polévku s červenou řepou | recept
Pohanková polévka | recept. Pohanka je obilnina se spoustou léčivých účinků, k jednomu z nejvýraznějších patří pozitivní vliv při léčbě křečových žil.…