Jak uvařit golubce s rajskou omáčkou | recept
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit slepici na paprice | recept
Slepice na paprice | recept. Slepice je v kuchyni, na rozdíl od ostatní drůbeže, tak trochu odstrčená. Málokdo ji v dnešní době zařadí do jí…
Jak uvařit povidla z třešní | recept
Povidla z třešní | recept. Třešně obsahují i více než 80 % vody a asi 18 % ovocného cukru, minerály a vitaminy. Zlepšují trávení, jsou doporučovány př…
Jak připravit sekaný řízek s celerem | recept
Sekaný řízek s celerem | recept. Sekaný řízek s celerem je způsob, jak nenápadně propašovat tuto, většinou neoblíbenou, zeleninu do jídelníč…
Jak uvařit čínskou rýži s kuřecím masem | recept
Čínská rýže s kuřecím masem | recept. Pestrobarevné lehké jídlo, velmi snadné na přípravu – to je náš dnešní recept, který vám nab…
Jak na hovězí pečeni po orientálsku | recept
Hovězí pečeně po orientálsku | recept. Šťavnaté plátky hovězího masa se slaninou na řezu, přelité hustou červenou omáčkou s houbami a zeleni…
Hlávku zelí vcelku nejprve alespoň 10min povařím, protože syrová nejde rozebrat na listy, trhají se, nechám vychladnout, vykrojím kónicky košťál a rozeberu. Další postup stejný, jen podlité vodou dusím na plotně a do náplně dávám drcený kmín. Dělám je už 20 let podle podkarpatských předků.