Jak uvařit fazole v tlakovém hrnci | recept
Fazole a luštěniny vůbec jsou významný zdrojem vitamínů, a proto by v našem jídelníčku měly mít své čestné místo. Mezi netradiční ale zároveň snadnou přípravu fazolí patří jejich úprava v tlakovém hrnci (neboli papiňáku). Podívejte se, jak na to.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na luštěninové pomazánky | recept
Luštěninové pomazánky | recept. Luštěniny jsou bohužel velmi opomíjené v našich běžných jídelníčcích. Jsou poměrně kvalitním zdrojem rostlinných bílko…
Jak na zelenou čočku (kaviár chudých) | recepty
Zelená čočka je úžasná, protože se nemusí namáčet, drží tvar a skvěle chutná. Čočka zvaná Puy pochází z Francie, je drobnější než klasická hnědá čočka…
Jak připravit zapečené fazole s bramborami a slaninou | jednoduchý recept
Jak připravit zapečené fazole s bramborami a slaninou | jednoduchý recept. Kvalitní snídani po společensky náročném večeru jistě někdy ocení každý z…
Jak připravit fazolový salát se zeleninou a křupavou slaninou | recept
Jak připravit fazolový salát se zeleninou a křupavou slaninou | recept. Pestrobarevný, chuťově výrazný a poměrně sytý. Přesně takový je salát připrave…
Jak uvařit čočkovou polévku | recept
Recept na čočkovou polévku. Čočkovou polévku mají rádi malí i velcí. Čočková polévka je ale oblíbená i hospodyňkami – je uvařená brzy, suroviny na jej…
Neměla jsem fazole namočené přes noc, jen 1,5 hod. Tak jsem je vařila v papiňáku 20 min. Neměla jsem ani mořskou řasu. Fazole nebyly úplně měkké, ale protože byly jen pro mně, tak si trochu zachroupu :-)