Jak uvařit domácí kečup | recepty mezinárodní kuchyně
Jak uvařit domácí kečup | recepty mezinárodní kuchyně. Kečup si můžete koupit i v tom nejmenším vesnickém obchůdku, ale doma vyrobený (a třeba z rajčat vypěstovaných na vlastní zahrádce) je prostě nejlepší. Je chutnější, zdravější a bez konzervantů a jiných přídavných látek. V následujícím článku naleznete několik receptů na kečupy oblíbené v zahraničních kuchyních.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak a proč si vyrábět domácí kečup | recept
Jak a proč si vyrábět domácí kečup | recept. Rajče jako takové je velice zdravou potravinou a jeho konzumace je zdraví prospěšná. Rajčata můžeme jíst…
Jak vyrobit zdravý domácí kečup s bylinkami | recept
Zdravý domácí kečup s bylinkami | recept. Kupované kečupy jsou bohužel často plné nezdravých modifikovaných škrobů a bílého cukru. Navíc neznáte kvali…
Jak připravit džem z aronie s chutí třešní | recept z cizí kuchyně
Jak připravit džem z aronie s chutí třešní | recept z cizí kuchyně. Temnoplodec, známější pod jménem aronie nebo černý jeřáb je v posledních letech ve…
Jak uvařit masové knedlíčky se špagetami | recept na těstoviny
Jak uvařit masové knedlíčky se špagetami | recept na těstoviny. Dnes si podle našeho návodu můžete uvařit těstoviny s omáčkou z rajčat a masovými koul…
Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně
Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně. Chuťově dokonalá a kořením provoněná indická jídla jsou i přes obsáhlý výčet surovin až neuvě…