Jak uvařit bramborovou roládu se špenátem | recept
Bramborová roláda se špenátem | recept. Česká kuchyně se vyznačuje mnoha chutnými bramborovými jídly. Brambory jsou levné, z výživového hlediska hodnotné, poměrně lehce stravitelné a naše tělo je dobře využívá. Z brambor se dá připravit celá řada příloh, hlavních jídel, polévek i moučníků. Jsou zkrátka v kuchyni nepostradatelnou surovinou. Dnešní recept je na špenátovo-bramborovou roládu, kterou můžete servírovat jako netradiční přílohu k pečenému masu, nebo samostatný pokrm (pokud plátky posypete smaženou cibulkou). Roláda se dá dobře zmrazit k pozdějšímu využití.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit bramborovo-houbové knedlíky | recept
Bramborovo-houbové knedlíky | recept. Třeba rostou houby zrovna u vás a budete mít chuť vyzkoušet netradiční knedlíky z následujícího receptu. Brambor…
Jak upéct bramborovou roládu s jablky | recept
Bramborová roláda s jablky | recept. Nabízím k vyzkoušení univerzální bramborové těsto. S tímto těstem se velmi dobře pracuje, nelepí se, netrhá a je…
Jak uvařit bramborové knedlíky se škvarkovou náplní | recept
Bramborové knedlíky se škvarkovou náplní | recept. Plněné bramborové knedlíky není třeba představovat. Každý je zná a určitě někdy jedl. Klasika jsou…
Jak uvařit bramborové knedlíky se sýrem | recept
Bramborové knedlíky se sýrem | recept. Nabízím trochu jiný recept na bramborové knedlíky. Těsto je vláčnější a jemnější než klasické, přidává se do ně…
Jak uvařit kedlubny plněné masovou náplní | recept
Kedlubny plněné masovou náplní | recept. Zelenina, plněná ochuceným mletým masem, nemusí být jen všeobecně známá paprika. Plnit jdou i jiné druhy např…