Jak usmrtit kapra
23. Říjen 2010
Kapr je tradiční česká vánoční ryba. Štědrý večer bez kapřích řízků by snad ani nebyl Božím hodem. Usmrcení kapra je těžké i pro zkušené rybáře. Při zabíjení kapra je důležité dávat si pozor na proříznutí žluče, která by znehodnotila maso nahořklou chutí. Jak kapra správně usmrtit vám poradí následující video.
Další zajímavé články
Jak vykostit kapra či jinou rybu jedním tahem
Rybí kosti v krku nikoho nepotěší. Proto zvláště o Vánocích vymýšlíme různé finty na odtranění kostí z rybího tělo co nejrychleji a nejspolehlivěji. Z…
Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod
Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod. Většina z nás dává přednost při nákupu rybám již vykuchaným a případně naporcovaným. Jak si ale p…
Jak zabít vánočního kapra v domácích podmínkách
Jak zabít vánočního kapra v domácích podmínkách. Zabití vánočního kapra je dovednost, bez které se zejména ženy „docela rády obejdou“. Vždyť specializ…
Jak vybírat kapra pro kuchyňskou úpravu | rady
Jak vybírat kapra pro kuchyňskou úpravu | rady. I když většina z nás kupuje kapra jen jednou ročně na vánoční stůl, dopřát si tradiční kvalitní maso z…
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady. Maso ryby je obecně považováno za velmi zdravou potravinu. Rybí maso je velmi chutné a bohaté na důležité vi…
Diskuze k videu