Jak usmažit ředkvičky v těstíčku
01. Květen 2020
Jakmile se začnou objevovat červené ředkvičky na pultech obchodů, je to známka toho, že jaro je za dveřmi. Ředkvičky jsou velmi oblíbené a nejlépe chutnají syrové. Ale co si s nimi počít, máme-li nadúrodu? Ředkvičky se dají zpracovat mnoha způsoby. Jeden neobvyklý vám nabízíme k vyzkoušení.
Co je potřeba
- 2 svazky ředkviček
- 2 lžíce mléka
- 2 vejce
- 3 navršené lžíce hladké mouky
- 1 lžička kukuřičného škrobu
- sůl
- mletý pepř
- olej na smažení
Související články
Další zajímavé články
Jak připravit opečený kuskus s ředkvičkami, tuňákem a cuketou | recept
Jak připravit opečený kuskus s ředkvičkami, tuňákem a cuketou | recept. Receptů na rychlé večeře není nikdy dost. Tento pokrm je vedle krátké pří…
Jak připravit domácí těsto na strojkové cukroví | několik receptů
Cukroví ze strojku je vánoční evergreen v každé domácnosti, kde se peče. Není divu, je s ním nejméně práce ze všech druhů drobného vánočního pečiva. V…
Jak správně uvařit vejce | rady a tipy do kuchyně
Vajíčka jsou přirozenou funkční potravinou, nepostradatelnou při přípravě pokrmů. Jsou zdrojem plnohodnotných bílkovin, navíc obsahují řadu nezbytných…
Jak z ryzců nebo holubinek připravit výbornou směs nejen na topinky | recept
Topinková houbová směs je tak snadná, že není potřeba uvádět přesný rozpis. Každý z nás má jinou představu o tom, co je pikantní chuť, a proto si závě…
Jak udělat omeletu se sušenými rajčaty a špenátem | fit recept
Vaječnou základní omeletu umí udělat úplně nebo téměř každý. Chcete si pochutnat a vyzkoušet něco nového? Pak je dnešní recept právě pro vás. Omeleta…
Diskuze k článku