Jak upéct zdravější tvarohovou bábovku | recept
Zdravější tvarohová bábovka | recept. Tvarohová bábovka je velmi oblíbená, neboť je velice chutná a krásně vláčná i druhý den po upečení. Jak upéct zdravější tvarohovou bábovku ze špaldové a amarantové mouky (případně jiné zdravější mouky), naleznete v postupu uvedeném níže. Tvarohovou bábovku zvládne upéct i úplný začátečník (není nutné ani šlehat bílky) a výsledkem jistě potěšíte celou rodinu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct exkluzivní, moukou nezatížený smetanově krémový dortík
Exkluzivní dortík, který oslní nejen svou něžnou elegancí a smetanovou jemností, ale vzhledem k tomu, že je moukou nezatížený, tak i výrazně krém…
Jak snadno a rychle upéct nadýchaně třené kávové kostky s mléčnou čokoládou
Veskrze snadné, nadýchaně třené těsto obohacené o silnou hořkou kávu a sladkou mléčnou čokoládu je mimořádně rychlým, na plechu snadno pečeným a na ko…
Jak upéct linecký řez se svěžím tvarohovým krémem a sladkými meruňkami
Poctivá vrstva svěžího tvarohového krému na jemném lineckém těstě je v dodatku sladkých meruněk opravdu impozantní linecký řez. Šťavnatý, svěžím…
Jak upéct famózní bábovku s vaječným likérem
Vaječný likér jako jedna ze základních surovin této rychlé, jednoduché a dokonale vyšlehané bábovky je zárukou famózního, něžně laděného a úžasně voňa…
Jak upéct lehounký a mimořádně vzdušný Cottage moučník s borůvkami
Lehounký a mimořádně vzdušný Cottage moučník se šťavnatými borůvkami a smetanovým Cottage sýrem, který se ať už v podobě řezu, koláče či chlebíčk…