Jak upéct tvarohového beránka s citronovou polevou | recept
Beránek je synonymem jara, probouzející se přírody, svěžesti a nového života. A velikonoční beránek je spolu s malovanými vajíčky a jarními větvičkami jívy voňavou a milou dekorací svátečního stolu. Receptů na domácího beránka je mnoho, každý z receptů je skvělý s puncem tradice ale i originality. Prohledejte zásuvky a skříňky, najděte formu na beránka a pojďme si společně upéct tvarohového beránka s citronovou polevou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Recept se mi moc líbí. Letos upeču beránka podle Vás.
z tohoto těsta peču již několik let bábovku a je opravdu super
Jen připomínku. Na dva hrnky mouky dva hrnky cukru. Není to moc...? Honza
Taky si myslím,že jeden hrnek cukru stačí.Beránek by byl moc sladký.Zkusím ho upéci...
Děkuji za váš názor, zcela jej sdílím.